Press "Enter" to skip to content

Vacature: 2 Meter Sessies zoekt een stagiair (m/v)!

Zoek jij een uitdagende en afwisselende communicatie stage? Heb jij een grote affiniteit met muziek? Wil jij elke dag een bijdrage leveren aan het bouwen van een merk? En heb je daar creatieve ideeën voor? Dan is de redactie van 2 Meter Sessies per 1 september 2018 op zoek naar jou!

Wie zijn wij?
2 Meter Sessies is een muziekprogramma uit Nederland, geprezen in binnen-en buitenland om haar unieke, waardevolle opnames van muziekacts. Zo’n 30 jaar geleden begon het ‘2 Meter avontuur’ met een simpel verzoek of er interesse was voor een interview met de band Crowded House. Dat had het radioprogramma ‘Twee meter de lucht in’ wel. Maar toen frontman Neil Finn met z’n gitaar onder de arm de studio binnenliep, verdween het interview als sneeuw voor de zon en was met 2 Meter Sessies een nieuw muziekformat geboren.

2 Meter Sessies begon in 1987 op nationale radio en maakte in 1993 de overstap naar televisie, bij diverse omroepen tot 2003. Ook in 2013 en 2014 was de muziekshow op televisie te zien. Inmiddels zijn er meer dan 1600 sessies opgenomen.

Momenteel neemt 2 Meter Sessies nog altijd sessies met acts uit binnen- en buitenland op. Deze worden gepubliceerd op het online platform 2metersessies.nl en Youtube. Ook organiseren wij 2 Meter Sessies Live-events op verschillende locaties. Verder is 2 Meter Sessies bezig met het digitaliseren en archiveren van het 30-jarig archief.

Wat ga je doen?
Als stagiair zal je ondersteuning bieden aan de redactie van 2 Meter Sessies. Taken als het uitsturen van persberichten, onderhouden van onze social media kanalen, optimalisatie van de website, contact onderhouden met diverse media, en ondersteuning bieden tijdens 2 Meter Sessies Live-events zullen tot jouw takenpakket behoren. Kortom een variërende stage, waar je veel kunt leren. In het bezit zijn van een eigen laptop is een pré.

Wat bieden wij?
Wij zoeken iemand die per 1 september 2018 voor een periode van tenminste 6 maanden fulltime beschikbaar is. Je komt te werken in een klein bedrijf (circa 5 medewerkers) waar hard werken hoog in het vaandel staat. De stagevergoeding die wij bieden is marktconform.

Herken jij jezelf in dit profiel?

• Een grote affiniteit met muziek;
• Creatief, zelfstandig, communicatief vaardig, nauwkeurig en ondernemend;
• Je volgt momenteel een HBO opleiding Marketing, Communicatie of een soortgelijke opleiding;
• Perfecte beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Je bent behendig met social media en weet leuke en pakkende teksten te schrijven;
• Je kan adequaat handelen en durft gemakkelijk naar jouw collega’s toe te stappen.

Interesse?
Stuur dan een motivatiebrief met je CV naar info@2metersessies.nl