Press "Enter" to skip to content

Privacy statement: 2 Meter de veiligheid in

2 Meter Sessies verwerkt persoonsgegevens over jou wanneer je onze website gebruikt of ze zelf aan ons verstrekt (bijvoorbeeld door lid te worden van onze nieuwsbrief). Op deze pagina brengen wij in kaart hoe we met jouw gegevens omgaan. Onze contactgegevens vind je onderaan.

Onze website heeft als doel je te informeren over muziek, onze activiteiten en ons archief. De persoonsgegevens die wij verwerken, zijn alleen je e-mailadres wanneer je er voor gekozen hebt om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. We verstrekken nooit persoonsgegevens aan derden, wel versturen we de nieuwsbrief via ons account bij Mailchimp. Zij gaan hier vertrouwelijk en behoedzaam mee om. Hun privacy beleid vind je hier.

In de nieuwsbrief zit altijd een link waarmee je je op elk moment kan uitschrijven voor deze nieuwsbrief. Dat kan ook door ons een e-mail te sturen (adres hieronder).

Wanneer je contact met ons opneemt, bijvoorbeeld via e-mail, is het mogelijk dat we deze berichten bewaren. We slaan deze dan op op een beveiligde server van een derde partij.

Live events
Tickets voor onze live-events worden verkocht op de website van de betreffende zaal en hun beveiligde en vertrouwde ticketservice. De persoonsgegevens die daar worden aangeleverd, worden niet met ons gedeeld. Wij hanteren zelf geen ticketsysteem en hebben ook geen ticketadministratie.

Tijdens live-events (live sessies) worden overwegend opnames (audio en video) gemaakt van de betreffende artiest(en). Dit is dan ook de core business van 2 Meter Sessies. Ook is er soms een door ons ingehuurde fotograaf aanwezig. Bij live-events is het mogelijk dat het publiek op deze opnames zichtbaar zijn. We gebruiken dit materiaal voor ons Youtube kanaal en social media accounts (Facebook, Twitter en Instagram).

Cookies
Aan de achterkant van de website draait een zogenaamde counter plug-in. Hiermee kunnen we de bezoekersaantallen monitoren om de website te optimaliseren voor de gebruiker. Dit gebeurt middels een cookie. Deze gegevens bevatten alleen een (uniek) nummer, ze bevatten geen persoongegevens. Indien je dit niet wenst, kunt je via de instellingen van je browser (Internet Explorer, Firefox, Google Chrome oid) het gebruik van cookies uitschakelen. Dit heeft geen gevolgen voor het gebruik van onze website.

Klachten
Mocht je een klacht hebben over hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan, dan kun je dat melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgevevens
2 Meter Sessies is een productie van:

Double 2 Mediaproducties (website)
Zonneplein 30a
1033 EK AMSTERDAM
Telefoon: 020-7630120
E-mail: info@d2bv.nl