Video-interview met CARM over z’n solo debuut en werken met Sufjan Stevens, Bon Iver en meer

Door corona is het voor ons momenteel niet mogelijk sessies te filmen met buitenlandse artiesten. Om onze vrienden over de grens niet te vergeten en nog altijd een podium te kunnen bieden, zoomt 2 Meter Sessies presentator Jan Douwe Kroeske regelmatig de wereld over. Deze week spreekt hij met de Amerikaanse muzikant CJ Camerieri.

Onder de naam CARM heeft de Amerikaanse instrumentalist CJ Camerieri begin 2021 een prachtig titelloos debuutalbum uitgebracht. Als trompetist en Franse hoorn speler is de tweemaal Grammy winnende Camerieri al jaren bekend, door inspirerende bijdrages op platen van onder andere Taylor Swift, Paul Simon,The National, Sufjan Stevens en Bon Iver. Laatstgenoemde twee muzikanten zijn als wederdienst ook te horen op Camerieri’s album, dat verscheen op 37d03d, het nieuwe label van The National gitarist Aaron Dessner en Justin Vernon.

Jan Douwe sprak met CJ over het nieuwe album, over het zoeken naar een plek voor de trompet in de popmuziek, liedjes schrijven met Sufjan Stevens en Justin Vernon, werken met The National en Rufus Wainright en meer.

Bekijk de video: