Stream de 2 Meter Sessie van Dawn Brothers

Nu te streamen op alle platforms: de 2 Meter Sessie van Dawn Brothers, opgenomen in de zomer van 2020 voor ons televisieprogramma Studio 2020. Klik hier voor een link naar jouw favoriete platform.

De opname met naar de Rotterdamse roots formatie Dawn Brothers weerspiegelt een tijdsbeeld waar je bang van wordt. Al luisterend is het moeilijk om niet te denken aan het beste werk van The Band, Stephen Stills (en zijn band Manassas), The Allman Brothers, Joe Walsh en Neil Young. Retro, maar deze topmuzikanten hebben hun ogen wel degelijk op de toekomst gericht. Dawn Brothers speelde bij 2 Meter Sessies voor het eerst sinds maanden weer samen en ontdekte zichzelf weer. En die speelvreugde hoor je op de opname.

Volg deze Spotify playlist met alle beschikbare 2 Meter Sessies opnames gemaakt voor het televisieprogramma Studio 2020.

Bekijk de volledige uitzending op NPO Start