Press "Enter" to skip to content

2 Meter Sessie #1695: NEXT OF KIN

Geplaatst op 25 oktober 2019

Eind september ontvingen we het Nederlandse gezelschap NEXT OF KIN in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum bij 2 Meter Sessie Live. Uit die sessie kun je nu ‘Let’s Be There Together’ bekijken:

Bij het beluisteren van Next Of Kin EP is het moeilijk om niet te denken aan het beste werk van The Band, Stephen Stills (en zijn band Manassas), The Allman Brothers, Joe Walsh en Neil Young. Kortom: de betere Americana / Roots. Retro, maar deze jonge honden uit Zuid-Holland hebben hun blik wel degelijk op de toekomst gericht.

Het viertal van de Dawn Brothers nam ook deze nieuwe EP op met Pablo van de Poel, bekend als frontman van DeWolff (die ook mee speelde in deze 2 Meter Sessie, samen met Luka van de Poel). Als een geoliede machine speelde de band al meer dan 160 optredens in binnen- en buitenland. Ze rocken vol plankgas en zonder poespas, met nieuwerwetse gitaar- en orgelsolo’s van ouderwetse kwaliteit.

Next of Kin live zien:
21-11: Tivoli, Utrecht
06-12: Effenaar, Eindhoven
07-12: Hedon, Zwolle
08-12: Boerderij Cultuurpodium, Zoetermeer
12-12: Volt, Sittard
13-12: Luxor Live, Arnhem

2 Meter Sessies nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van van nieuwe sessies, 2 Meter live-events, releases op de streamingdiensten zoals Spotify en Deezer en meer.
We respect your privacy.