2 Meter Sessie #1691: JOSH RITTER

De Amerikaanse muzikant JOSH RITTER was 19 juli 2019 te gast bij 2 Meter Sessies voor sessie #1691. Ritter kwam met nieuwe plaat Fever Breaks onder de arm naar onze vaste studio in Amsterdam. Het album, dat hij in Nashville opnam met “Grammy Award-winning” muzikant Jason Isbell achter de knoppen en diens band the 400 Unit, kon wereldwijd rekenen op postieve kritieken. Zo schreef bijvoorbeeld Paste Magazine: “His wizened introspective lyrics paired with the strong southern rock of the 400 Unit is a match made in heaven—er, Nashville.”

Voor onze camera’s speelde Ritter solo en akoestisch drie liedjes van de nieuwe plaat (The Torch Committee, I Still Love You (Now and Then)All Some Kind Of Dream) en met Henrietta, Indiana een liedje van het in 2015 verschenen album Sermon On The Rocks. 

Bekijk de sessie van Josh Ritter helemaal in deze playlist op Youtube 0f hieronder per liedje: