Press "Enter" to skip to content

Nieuwe sessie gefilmd: Phosphorescent

Geplaatst op 26 oktober 2018

Donderdag 25 oktober, een dag na z’n concert in Paradiso, stapte de Amerikaanse muzikant Matthew Houck a.k.a. Phosphorescent de Amsterdamse Electric Monkey studio binnen voor een 2 Meter Sessie. Waar hij het concert speelde met z’n volledige band, besloot Houck de 2 Meter Sessie in z’n eentje te doen, enkel een elektrische gitaar omgehangen. In die set-up kregen we voor onze camera’s een paar liedjes van de nieuwe Phosphorescent plaat C’est La Vie (luister in Spotify), omschreven door de Volkskrant als “een plaat waar liefhebbers van zowel Neil Young als The War On Drugs veel plezier aan kunnen beleven” (4 sterren). De sessie wordt momenteel gemonteerd en komt binnenkort online!

2 Meter Sessies nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van van nieuwe sessies, 2 Meter live-events, releases op de streamingdiensten zoals Spotify en Deezer en meer.
We respect your privacy.