Press "Enter" to skip to content

Nieuwe sessie opgenomen: Michael Nau And The Mighty Thread | #1657

Geplaatst op 18 september 2018

Gisteren gefilmd in Electric Monkey studio in Amsterdam-Noord: 2 Meter Sessie #1657, met het Amerikaanse Michael Nau And The Mighty Thread. Voor onze camera’s speelde de band een aantal liedjes van hun voortreffelijke nieuwe plaat Michael Nau & The Mighty Thread (luister in Spotify). Het grootste deel van deze plaat is live opgenomen in de slaapkamer van gitarist Benny Yurko, in Burlington, Vermont. De uiterst productieve songwriter Nau blinkt hierop uit in verhalende liedjes waarin hij z’n vele overpeinzingen blootlegt. Dat tezamen met z’n karakteristieke laidback stemgeluid maakt van Michael Nau & The Mighty Thread een plaat waar je geboeid naar blijft luisteren.

 De sessie komt binnenkort online op ons Youtube-kanaal en via onze website.

2 Meter Sessies nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van van nieuwe sessies, 2 Meter live-events, releases op de streamingdiensten zoals Spotify en Deezer en meer.
We respect your privacy.