Press "Enter" to skip to content

Foto’s: Ben Caplan ft. Amsterdam Klezmer Band bij 2 Meter Sessies Live in Hilversum

Geplaatst op 26 september 2018

Maandag 24 september was de Canadese muzikant Ben Caplan samen met de Amsterdam Klezmer Band te gast op een nieuwe editie van 2 Meter Sessies Live in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Met muziekliefhebbers op de studiovloer, speelde Ben een groot aantal nummers van z’n nieuwe plaat Old Stock (Spotify). De 2 Meter Sessie wordt binnenkort online gezet, maar hieronder alvast de door Jorn Baars gemaakte foto’s van de live-avond en klik hier om Jan Douwe Kroeske’s interview met Ben te kijken, opgenomen net na de opname.

Ben Caplan live zien? Morgen (donderdag 26/9) speelt hij in TivoliVredenburg – voor deze show zijn er nog wel kaarten

Ook een 2 Meter Sessie bijwonen? Deze zondag (30/9) is er al weer er een nieuwe editie, met het  bijzondere soloproject Americanalog van Pablo van de Poel, frontman van DeWolff. Klik hier voor meer informatie en tickets.

(klik op de foto om ’t groter te maken)