Press "Enter" to skip to content

Oktober editie van 2 Meter Sessies Live is met Geppetto & The Whales

De oktober editie van 2 Meter Sessies Live in het Muziekcentrum van de omroep in Hilversum is bekend! Jan Douwe Kroeske ontvangt op woensdagavond 17 oktober de Belgische band Geppetto & The Whales. Eerder werden al 2 Meter Sessies live events met Ben Caplan ft. Amsterdam Klezmer Band en Pablo van de Poel bekendgemaakt.

Na een radiostilte van 4 jaar brengt het veel geprezen en veel op Studio Brussel gedraaide Geppetto & The Whales volgende maand met Passages hun langverwachte nieuwe plaat uit, opgenomen in Amerika met de voormalige producer van Bon Iver. Maak deze sessie mee, op vloer van studio 2 – klik hier voor tickets!

Amerika
Geïnspireerd door Damien Jurado, Midlake, Wilco en The War On Drugs, toog de Humo’s Rock Rally finalist van 2012 naar Eau Claire (Wisconsin, USA) voor de opnames. Het resultaat is een even prachtige als boeiende plaat die Geppetto & The Whales na al die jaren terug aan het front van de betere popmuziek zet.

Bon Iver en co.
De Belgische band kreeg hulp van Brian Joseph, eerder producer bij oa Bon Iver, Sufjan Stevens en Paul Simon, en gastmuzikanten als Ben Lester (speelt bij Tallest Man Earth), Rob Moose (bij The National, Arcade Fire), Trevor Hagen (bij Bon Iver) en Jeremy Boettcher (bij S. Carey).

KLIK HIER VOOR TICKETS