Nu te bekijken: COURTNEY MARIE ANDREWS met 3 liedjes

Dit jaar verscheen met May Your Kindness Remain een nieuwe plaat van de Amerikaanse singer/songwriter Courtney Marie Andrews. Een prachtig vervolg van haar reeds indrukwekkende discografie, geprezen in binnen-en buitenland. Vergelijkingen met Emmylou Harris en zelfs Tom Petty en Dolly Parton konden worden gelezen in kranten en muziekbladen.

Op May Your Kindness Remain gaat Courtney Marie Andrews muzikaal verder dan op haar vorige platen. De sound wordt wat dikker, in een 5 sterren review van The Guardian treffend omschreven als “as if Phil Spector had been an Americana producer and decided to create the “wall of country””. Een prachtige plaat, en dan hebben we het nog niet eens over de mooie hoesfoto gehad.

Op 7 augustus was de goedlachse Courtney Marie Andrews te gast in de 2 Meter Sessies studio in Amsterdam. Voor onze camera’s speelde ze solo enkele liedjes van de nieuwe plaat: ‘Rough Around The Edges’ en ‘May Your Kindness Remain’ op gitaar en achter de piano ‘Kindness of Strangers‘.

Live zien
Courtney Marie Andrews speelt 25 augustus op het Once In A Blue Moon festival in Amsterdam. Andere namen op het affiche zijn oa David Crosby, DeWolff, Hiss Golden Messenger, Tim Knol, Seasick Steve, Drive-by Truckers en The Mavericks.