Press "Enter" to skip to content

Uit het archief: Arid met ‘At The Close Of Everyday’ bij 2 Meter Sessies | 1999

Geplaatst op 29 juni 2018

“Ik lijk er nog een beetje op. Een schim van mezelf.”

Begin deze maand ontvingen we Jasper Steverlick in de studio voor een nieuwe 2 Meter Sessie. Deze opname, met liedjes van z’n onlangs verschenen soloplaat Night Prayer (luister in Spotify), zal binnenkort te zien zijn op onze website.

Na de sessie spraken we met Jasper over de eerste keer dat hij bij 2 Meter Sessies was voor een tv-opname, bijna negentien jaar geleden. Met Arid stond hij op het affiche van het Crossing Border festival als een veelbelovend nieuw geluid uit BelgiĆ«. In de Amsterdamse studio keken we samen dat televisiefragment terug en spraken we over z’n inmiddels andere benadering van muziek maken .

En het archieffragment van Arid, ‘At The Close Of Everyday’: