Press "Enter" to skip to content

Uit het archief: Sarah Bettens (K’s Choice) bij 2 Meter Sessies in Gesprek

K’s Choice en 2 Meter Sessies hebben samen een lange geschiedenis. Al in 1995, drie maanden na de release van doorplaat Paradise In Me (met hitsingle ‘Not An Addict’) was de band bij Jan Douwe Kroeske in de studio te gast voor een televisie-opname. In de jaren erna zouden er nog vier sessies volgen.

In 2009 was Sarah Bettens te gast bij 2 Meter Sessies in Gesprek. K’s Choice stond toen al zes jaar lang in pauzestand, een periode waarin Sarah vier soloplaten uitbracht. Aan de hand van favoriete 2 Meter Sessies fragmenten (oa Heather Nova en Kristin Hersh) praat ze met Jan Douwe oa over haar jeugd, carrière en wonen in Amerika. Die uitzending (40 minuten) kun je nu voor het eerst hier helemaal terugkijken.

Het jubilerende K’s Choice speelt zondag 6 mei een openluchtconcert in het Amsterdamse Bos