Press "Enter" to skip to content

Uitverkocht! | Nieuw 2MS Live event op 11 juni: DeWolff

Jan Douwe Kroeske ontvangt op maandagavond 11 juni in studio 2 van het MCO in Hilversum DeWolff voor een intieme 2 Meter Sessies Live opname. Je kunt dit op de studiovloer meemaken! Kaartverkoop is nu gestart.

DeWolff bracht begin mei hun zevende studioalbum uit: Thrust (luister). In tegenstelling tot hun vorige platen, ging de band nu voor een iets modernere sound. Iets minder vintage, iets meer huidige tijdsgeest. Liedjes met een maatschappijkritische blik, waaronder een aanval op Donald Trump en aanklacht tegen de comsumptiemaatschappij.
Maar er is ook ruimte voor een eerlijk en puur liedje; ‘Outta Step & Ill At Ease’ gaat over het missen van je familie en vrienden, als gitarist / zanger van een band die alsmaar op tournee is. Kortom, een volwassen en mooie aanvulling in de al indrukwekkende discografie van DeWolff.

Meer over DeWolff
Heeft het populaire DeWolff eigenlijk nog een introductie nodig? In een notendop dan: al sinds hun debuut in 2008, wordt de Limburgse band in binnen- en buitenland geprezen om hun opwindende psychedelische bluesrocksound, geïnspireerd door het werk van oa Led Zeppelin, Deep Purple en The Allman Brothers.

Dat DeWolff ook live niet te missen valt, werd al gauw duidelijk op grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Sziget, Eurosonic, in voorprogramma’s van oa The Black Keys en Deep Purple en in hun eigen clubshows over de hele wereld (van Europa naar Amerika naar Australië). Ook muzikanten zijn enthousiast over de band. Zo roemde Deep Purple en Rainbow bassist Roger Glover hun sound (“awesome”) en stelde Seasick Steve ze persoonlijk voor aan Robert Plant, zanger van Led Zeppelin…


DEWOLFF / 2 Meter Sessies Live

Maandag 11 juni 2018
Aanvang: 20.00u
Einde: rond 21.15u

Locatie: Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum (Heuvellaan 33, 1217 JL Hilversum)

Tickets: klik hier

Eerdere edities van 2 Meter Sessies Live in het MCO waren oa met The Boxer Rebellion, Kim Janssen, The Academic, Kim Janssen en Husky.