The Boxer Rebellion LIVE bij 2 Meter Sessies

Kom kijken op donderdag 1 maart in Hilversum
2 Meter Live

The Boxer Rebellion LIVE bij 2 Meter Sessies in Hilversum

Donderdagavond 1 maart ontvangt Jan Douwe Kroeske in studio 2 van het MCO in Hilversum de populaire Britse band The Boxer Rebellion voor een 2 Meter Sessies Live opname (met strijkkwartet!). U kunt dit op de studiovloer meemaken, rondom de band!

** SLECHTS 75 PLEKKEN – TICKETS VIA DEZE LINK **

Eind maart verschijnt met Ghost Alive het nieuw album van The Boxer Rebellion, die in 2013 een grote hit scoorde met ‘Diamonds’. Niet alleen zal de band een aantal van de nieuwe liedjes spelen, ook zal Jan Douwe Kroeske de band hierover live interviewen.

“Ghost Alive is zonder twijfel ons meest persoonlijke album,” vertelt frontman Nathan Nicholson. Een paar weken voordat de band de studio in ging, overleed zijn vader. “De liedjes waren al geschreven, maar toen we ze gingen opnemen, kregen ze ineens een andere lading”

Het is ook een eerlijke plaat, weet bassist Adam Harrison: “We hebben afgeleerd te proberen doorgronden wat het publiek van ons wil horen; we zijn volledig gegaan voor wat wij willen maken.” Het resultaat is een indrukwekkend, semi-akoestisch album dat niet zwelgt in melancholie, maar juist acceptatie en ervaring ademt.

The Boxer Rebellion bij 2 Meter Sessies Live
Donderdag 1 maart | 20.00u – 21.15u
Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum
Tickets: klik hier