Chantal Acda bij 2 Meter Sessies Live

Maak het mee op de studiovloer!
2 Meter Live

Aankondiging: Chantal Acda bij 2 Meter Sessies LIVE

Jan Douwe Kroeske ontvangt in studio 2 van het MCO de Nederlands-Belgische zangeres Chantal Acda voor een 2 Meter Sessies Live opname. U kunt dit op de studiovloer meemaken, rondom de band!

** Klik hier voor tickets **

Na periodes bij bands als Isbells, Marble Sounds en True Bypass, staat Chantal Acda sinds een paar jaar ook op eigen benen. Drie indrukwekkende soloplaten liggen er inmiddels, met Bounce Back als meest recente. Hulp kreeg ze hierop van meestergitarist Bill Frissel én Phil Brown, de legendarische producer die eerder werkte met Led Zeppelin, David Bowie en Talk Talk. Het resultaat is een album dat barst van verhalende luisterliedjes met wonderschone melodieën.

“De Joni Mitchell van de lage landen.” – OOR
“Volstrekt natuurlijk en bedwelmend mooi.” – De Standaard
“Zowel zang als muziek zijn nooit minder dan prachtig op dit album.” – Indiestyle.be


Kom kijken bij de 2 Meter Sessies Live opname met Chantal Acda!

“De jongen Joni Mitchell van de lage landen.” – OOR
“Volstrekt natuurlijk en bedwelmend mooi.” – De Standaard

JAN DOUWE KROESKE ontvangt op woensdag 20 december de talentvolle Chantal Acda voor een 2 Meter Sessies Live opname. En daar kun jij bij zijn!

Zoek een plekje op de studiovloer en geniet van Chantal en haar band. Een unieke avond voor muziekliefhebbers! Vanwege het intieme karakter van de live sessie, is er plek voor maximaal 75 bezoekers; dus wees er snel bij.

>> Klik hier voor meer informatie <<