Folk Road Show live bij 2 Meter Sessies

Maak het mee op de studiovloer!
2 Meter Live

Aankondiging: Folk Road Show bij 2 Meter Sessies LIVE

Jan Douwe Kroeske ontvangt in studio 2 van het MCO in Hilversum het internationale collectief Folk Road Show voor een live opname, 2 Meter Sessie #1615. Je kunt dit op de studiovloer meemaken, rondom de band!

KLIK HIER VOOR TICKETS

Crosby, Stills, Nash & Young, The Band, Fleet Foxes: geen misselijke namen waarmee Folk Road Show al wordt vergeleken. Het is een even talentvol als internationaal collectief, met 5 songwriters uit Nieuw-Zeeland, Canada en Nederland in de gelederen. Dat zorgt voor een betoverende sound en eclectische, gevarieerde live shows. Van intiem naar uitbundig en van fluister-harmonieën naar indie-rock compleet met epische trombone-solo’s. Na succesvolle optredens in Canada en Europa, komen ze met het binnenkort uitkomende nieuwe album “Gold” terug naar Nederland voor een tour, te beginnen met een niet te missen live opname bij 2 Meter Sessies!

Historische locatie

Het begon destijds allemaal met een simpel verzoek of er interesse was voor een interview met de band Crowded House. Dat had het radioprogramma Twee meter de lucht in wel. Maar toen frontman Neil Finn met z’n gitaar onder de arm de studio binnenliep, verdween het interview als sneeuw voor de zon en was met 2 Meter Sessies een nieuw muziekformat geboren. We schrijven 19 mei 1987, in de toenmalige VARA-studio’s, inmiddels het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). 30 jaar later keert het muziekprogramma dus terug naar de plek waar het allemaal begon.


Folk Road SHow – 2 Meter Sessies LIVE
23 november 2017, Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum
Tickets: 15,00 (excl. Servicekosten) – KLIK HIER VOOR TICKETS

Like 2 Meter Sessies op Facebook: