Husky

2 Meter Session #1614 (video)
Online sessies

2 Meter Sessie #1614: Husky (video)

Zaterdag 28 oktober 2017 ontving Jan Douwe Kroeske de Australische band Husky in studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Elke maand nemen we op deze historische locatie een intieme live sessie op, waarbij het publiek ook op de studiovloer staat.

In thuisland Australiƫ is Husky al lang geen goed bewaard geheim meer. Is ook niet moeilijk, als je al drie platen met prachtige liedjes hebt gemaakt. Op de meest recente, Punchbuzz, hebben ze zich laten inspireren door favorieten van vroeger en nu, van Fleetwood Mac tot The National en The Shins.


Setlist:
1. Late Night Store [00:40]
2. Shark Fin [05:00]
3. Tidal Wave [08:37]

Filmen: Herman Volker en Tommy Karlas. Montage: Herman Volker

23 november nieuwe editie – kom kijken!
In studio 2 ontvangt Jan Douwe het internationale collectief Folk Road Show. Er zitten maar liefst 5 songwriters Ticketverkoop is net begonnen.

Like 2 Meter Sessies op Facebook: