Jan Douwe Kroeske en Jan Hautekiet presenteren tweede editie van De Lage Landenlijst

De Top 100 van Nederlandstalige liedjes sinds 1945 - stem nu!
Nieuws

Jan Douwe Kroeske en Jan Hautekiet presenteren tweede editie van De Lage Landenlijst

Op zaterdag 16 september, in een 9 uur durende uitzending op de Belgische Radio 1 (van 09.00 tot 18.00 uur) presenteren Jan Douwe Kroeske en Jan Hautekiet De Lage Landenlijst, de top 100 van de beste Nederlandstalige liedjes sinds 1945.

Op de website van Radio 1 kun je sinds 25 augustus je drie favoriete liedjes selecteren uit een door veertig muziekkenners samengestelde lijst. Er is ruimte voor één vrije keuze. Waar ga jij voor? Stem nu!

Een snelle rondvraag bij de collega’s op het productiekantoor van 2 Meter Sessies leverde de volgende favoriete Nederlandstalige liedjes op:

De eerste editie van De Lage Landenlijst was een groot succes. Bovenaan eindigde toen ‘Pastorale’ van Ramses Shaffy en Liesbeth List, gevolgd door ‘Mia’ van Gorki en ‘Testament’ van Boudewijn de Groot.

Meer info en stemmen: https://lagelandenlijst.radio1.be/

De Lage Landenlijst radio-uitzending
Zaterdag 16 september, 09.00 – 18.00 uur
Live te beluisteren via Radio1.be

Like 2 Meter Sessies op Facebook: