Dieter von Deurne & The Politics

2 Meter Sessie #1601 - 3 songs
Online sessies

2 Meter Sessie #1601: Dieter von Deurne & The Politics (video)

Van 18 t/m 22 juli 2017 was 2 Meter Sessies op het festival Boomtown in Gent, Belgiƫ. Elke dag vanaf 15 uur presenteerde Jan Douwe Kroeske in het IBIS hotel Opera een akoestische 2 Meter Sessie van twee Boomtown-artiesten. De sessies werden live gestreamd op de Facebookpagina van het festival.

De eerste gast die we mochten verwelkomen was Dieter von Deurne & The Politics. Frontman Dieter Sermeus kennen we nog van de prima bands Orange Black en To Go Find en met dit nieuwe project gooit hij weer hoge ogen. We kregen drie liedjes van de 24 augustus verschijnende debuutplaat: Nuclear Love, Heart-Shaped Stone en I’m On Trial.

Like 2 Meter Sessies op Facebook: