2 Meter Tiplijst

Update 12 juli 2017 oa The Academic, Bedouine, Arcade Fire, Manchester Orchestra, Kidsmoke, Husky en Declan McKenna
Nieuws

Update #newmusic 2 Meter Tiplijst

Laatste aanvullingen (12/7/2017): Bedouine, The Japanese House, Slowdive, Nev Cottee, Midnight Sister, Gordi, TOPS, Broken Social Scene, Waxahatchee, Husky, Sam Fender, The Clientele, St. Vincent, Curtis Harding, Lambchop, British India, The Academic, Manchester Orchestra, Dieter von Deurne and the Politics, Slow Dancer, Declan McKenna, Tellef Raabe, Kidsmoke, Arcade Fire, Nick Mulvey, City Calm Down, John Joseph Brill, The National, Hiss Golden Messenger, This Is The Kit, Brasstronaut, Iron & Wine, Alvvays en The Killers.

Speel de lijst hieronder af, of zoek de lijst op in Spotify door de volgende code te plakken in het zoekveld en op < enter > te drukken:

spotify:user:tweemetersessies:playlist:5tjOjECAz6kacf9FU2TUPW

Of klik hier

Like 2 Meter Sessies op Facebook: