2 Meter Sessie #1595: Navarone

Op dinsdag 25 april ontving Jan Douwe Kroeske in studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum de populaire rockband NAVARONE voor een 2 Meter Sessies opname. Een bijzondere avond, met publiek op de studiovloer, rondom de band. Luister nu uit deze opname (2 Meter Sessie #1595) het liedje ‘Chrome’ en bekijk de foto’s van deze heerlijke muziekavond.

Volgende editie van 2 Meter Sessies Live in het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum:
15 mei 2017 met KIM JANSSEN
Tickets á €15,- euro nu in de verkoop: klik hier (let op: beperkt aantal plekken!)


HISTORISCHE LOCATIE
Het begon destijds allemaal met een simpel verzoek of er interesse was voor een interview met de band Crowded House. Dat had het radioprogramma Twee meter de lucht in wel. Maar toen frontman Neil Finn met z’n gitaar onder de arm de studio binnenliep, verdween het interview als sneeuw voor de zon en was met 2 Meter Sessies een nieuw muziekformat geboren. We schrijven 19 mei 1987, in de toenmalige VARA-studio’s, inmiddels het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). 30 jaar later keert het muziekprogramma dus terug naar de plek waar het allemaal begon.


Foto’s: Jorn Baars

Like 2 Meter Sessies op Facebook: