Aankondiging: Marc O’Reilly bij 2 Meter Sessies Live (13.04.2017)

2 Meter Live

Aankondiging: Marc O’Reilly bij 2 Meter Sessies Live (13.04.2017)

Op donderdagavond 13 april ontvangt Jan Douwe Kroeske MARC O’REILLY voor de april editie van 2 Meter Sessies Live in het warme, intieme Blue Collar Theater in Eindhoven. Kaarten kosten € 10,-(excl. servicekosten) en zijn nu te koop.

KLIK HIER VOOR TICKETS

Kroeske is al een tijdje onder de indruk van de veelbelovende Ierse singer/songwriter Marc O’Reilly. Vanwege zijn indrukwekkende spel op de akoestische gitaar (denk aan José González) en zijn fantastische stem (denk aan Ray LaMontagne). Bewijsmateriaal vind je op prachtig liedje ‘Bleed’: https://www.youtube.com/watch?v=FJOQEYuhHYY

Op nieuwe plaat “Morality Mortality” klinkt O’Reilly steviger, akoestische gitaren zijn ingeruild voor elektrische. En ook dat pakt goed uit: https://www.youtube.com/watch?v=p3X4MvamG8s

In thuisland Ierland gaat het hard met O’Reilly, in Engeland werd-ie opgepikt door de BBC en vorig jaar stond hij op hét showcase festival van Europa, Eurosonic Noorderslag. Kortom: dit mag je niet missen!

Eerdere gasten bij het maandelijkse 2 Meter Sessies Live in Blue Collar waren Daniel Docherty, Daniel Cane, The Jerry Hormone Ego Trip en Strand of Oaks.


Tickets:
VVK 10,00 (excl. Servicekosten)

Ticketlink: klik hier


Kom kijken bij de 2 Meter Sessies Live opname met Chantal Acda!

“De jongen Joni Mitchell van de lage landen.” – OOR
“Volstrekt natuurlijk en bedwelmend mooi.” – De Standaard

JAN DOUWE KROESKE ontvangt op woensdag 20 december de talentvolle Chantal Acda voor een 2 Meter Sessies Live opname. En daar kun jij bij zijn!

Zoek een plekje op de studiovloer en geniet van Chantal en haar band. Een unieke avond voor muziekliefhebbers! Vanwege het intieme karakter van de live sessie, is er plek voor maximaal 75 bezoekers; dus wees er snel bij.

>> Klik hier voor meer informatie <<