Aankondiging: Marc O’Reilly bij 2 Meter Sessies Live (13.04.2017)

2 Meter Live

Aankondiging: Marc O’Reilly bij 2 Meter Sessies Live (13.04.2017)

Op donderdagavond 13 april ontvangt Jan Douwe Kroeske MARC O’REILLY voor de april editie van 2 Meter Sessies Live in het warme, intieme Blue Collar Theater in Eindhoven. Kaarten kosten € 10,-(excl. servicekosten) en zijn nu te koop.

KLIK HIER VOOR TICKETS

Kroeske is al een tijdje onder de indruk van de veelbelovende Ierse singer/songwriter Marc O’Reilly. Vanwege zijn indrukwekkende spel op de akoestische gitaar (denk aan José González) en zijn fantastische stem (denk aan Ray LaMontagne). Bewijsmateriaal vind je op prachtig liedje ‘Bleed’: https://www.youtube.com/watch?v=FJOQEYuhHYY

Op nieuwe plaat “Morality Mortality” klinkt O’Reilly steviger, akoestische gitaren zijn ingeruild voor elektrische. En ook dat pakt goed uit: https://www.youtube.com/watch?v=p3X4MvamG8s

In thuisland Ierland gaat het hard met O’Reilly, in Engeland werd-ie opgepikt door de BBC en vorig jaar stond hij op hét showcase festival van Europa, Eurosonic Noorderslag. Kortom: dit mag je niet missen!

Eerdere gasten bij het maandelijkse 2 Meter Sessies Live in Blue Collar waren Daniel Docherty, Daniel Cane, The Jerry Hormone Ego Trip en Strand of Oaks.


Tickets:
VVK 10,00 (excl. Servicekosten)

Ticketlink: klik hier

Like 2 Meter Sessies op Facebook: