Navarone bij 2 Meter Sessies Live

Unieke avond in de studio - kun jij bij zijn!
2 Meter Live

Aankondiging: Navarone bij 2 Meter Sessies LIVE

Op dinsdag 25 april ontvangt Jan Douwe Kroeske in studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum de populaire rockband Navarone voor een 2 Meter Sessies opname. En jij kunt dit meemaken, op de studiovloer! Kaarten kosten € 15,-(excl. servicekosten) en zijn nu te koop.

KLIK HIER VOOR TICKETS

Met Oscillation heeft Navarone net een nieuwe plaat uit. 70’s rockbands als Led Zeppelin en Queen zijn inspiraties, maar ook echo’s van een hedendaagse band als De Staat zijn te horen in het zeker wel eigen geluid van de Nijmeegse band. Onder de titel “Nederlandse rockliefhebber moet Navarone leren kennen” gaf de Volkskrant het album 4 van de 5 sterren.

Voorafgaande het optreden interviewt Jan Douwe de band live op de studiovloer en wordt hun keuze uit het 2 Meter Sessies archief op een groot scherm laten zien.

Wegens het intieme karakter van het evenement en de studio, zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar en dat maakt het een niet te missen avond voor liefhebbers van muziekbeleving in optima forma.

Historische locatie
Het begon destijds allemaal met een simpel verzoek of er interesse was voor een interview met de band Crowded House. Dat had het radioprogramma Twee meter de lucht in wel. Maar toen frontman Neil Finn met z’n gitaar onder de arm de studio binnenliep, verdween het interview als sneeuw voor de zon en was met 2 Meter Sessies een nieuw muziekformat geboren. We schrijven 19 mei 1987, in de toenmalige VARA-studio’s, inmiddels het Muziekcentrum van de Omroep (MCO). 30 jaar later keert het muziekprogramma dus terug naar de plek waar het allemaal begon.


Navarone – 2 Meter Sessies LIVE
25 april 2017, Muziekcentrum van de Omroep, Hilversum
Tickets: 15,00 (excl. Servicekosten)

Like 2 Meter Sessies op Facebook: