Tigre Blanco

LIVE | 24 maart 2017 | Blue Collar Theater | Tickets nu te koop
2 Meter Live

Aankondiging: Tigre Blanco bij 2 Meter Sessies Live (24.03.2017)

Op vrijdagavond 24 maart ontvangt Jan Douwe Kroeske TIGRE BLANCO voor de maart editie van 2 Meter Sessies Live in het warme, intieme Blue Collar Theater in Eindhoven. Kaarten kosten € 10,-(excl. servicekosten) en zijn nu te koop.

KLIK HIER VOOR TICKETS

Tigre Blanco is een beest dat haar strepen al ruimschoots verdiend heeft garant staat voor een spannende avond vol broeierige rocksongs met een heerlijk rauwe twist. Van ingetogen rauwe man met gitaar die je ziel naar huis zingt, tot ruigere rocknummers met scheurende gitaren en krijsend Hamond orgel. Een beetje Calexico, een beetje Johnny Cash, een beetje Tom Waits, een beetje Nick Cave en vooral veel Tigre Blanco.

Eerdere gasten bij het maandelijkse 2 Meter Sessies Live in Blue Collar waren Daniel Docherty, Daniel Cane, The Jerry Hormone Ego Trip en Strand of Oaks.

Eigenzinnige locatie

Het Blue Collar Hotel in Eindhoven staat voor een laagdrempelig, levendig en stoer Rock & Roll Hotel met een eigentijds en eigenzinnig karakter waar belevenis en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. Op de begane grond bevindt zich een theaterzaal die met haar burleske inrichting een warme, intieme sfeer biedt.

2 METER SESSIES LIVE met TIGRE BLANCO
Vrijdag 24 maart 2017
Blue Collar Theater, Eindhoven
Deuren open: 20.30 uur
Aanvang optreden: 21.00 uur
Tickets: € 10,– excl. servicekosten (Klik hier om tickets te kopen.)
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1850132638562991/

Like 2 Meter Sessies op Facebook: