The Jerry Hormone Ego Trip bij 2 Meter Sessies Live

2 Meter Live

The Jerry Hormone Ego Trip bij 2 Meter Sessies Live

Op 26 januari 2017 ontvangt Jan Douwe Kroeske de opvallende Jerry Hormone in Blue Collar Theater Eindhoven.

KLIK HIER VOOR TICKETS

Hormone en Kroeske werkten al eerder met elkaar, onder de vlag van 2 Meter Sessies speelde Hormone met zijn groep The Ego Trip een aantal nummers van zijn onlangs verschenen album Stout Stout Stout.

Jerry Hormone is het alter-ego van Jeroen Aalbers, die kinderboekenschrijver is. Hormone, Neerlandicus van beroep, heeft met zijn muziek een indrukwekkend oevre opgebouwd. De kunst van Jerrry zit ‘m in het feit dat ie humor, zwartgalligheid en nederlandstalige spitsvondigheid op subtiele manier met elkaar weet te verbinden. Denk Henny Vrienten, Jules Deelder, Herman Brood en Ramses Shaffy. Maar dan anno 2017!

Behalve een live-optreden zal Jerry samen met Jan Douwe een duik nemen in het archief van 2 Meter Sessies. Op 26 januari weten we wat zijn favoriete keuze is.

Met de komst van Jerry Hormone naar Blue Collar Theater noteren we opname nummer 1.590 van 2 meter Sessies. Eerdere gasten bij 2 Meter Sessies@Blue Collar waren Daniel Docherty (Schotland) en Daniel Cane (Nijmegen)

Facebook event: https://www.facebook.com/events/404567176545096/


Kom kijken bij de 2 Meter Sessies Live opname met Chantal Acda!

“De jongen Joni Mitchell van de lage landen.” – OOR
“Volstrekt natuurlijk en bedwelmend mooi.” – De Standaard

JAN DOUWE KROESKE ontvangt op woensdag 20 december de talentvolle Chantal Acda voor een 2 Meter Sessies Live opname. En daar kun jij bij zijn!

Zoek een plekje op de studiovloer en geniet van Chantal en haar band. Een unieke avond voor muziekliefhebbers! Vanwege het intieme karakter van de live sessie, is er plek voor maximaal 75 bezoekers; dus wees er snel bij.

>> Klik hier voor meer informatie <<