Nada Surf

Popular (video)
Uitgelichte 2 Meter Sessies

Nada Surf bij 2 Meter Sessies (1997)

4 maart verschijnt met You Know Who You Are een nieuw album van Nada Surf. Nieuwe single Cold To See Clear (hier te bekijken) laat horen dat de Amerikaanse rockband nog altijd mooie, melodieuze gitaarliedjes weet te schrijven.

In totaal was Nada Surf drie keer te gast bij 2 Meter Sessies: in 1996, 1997 en 2002. De sessie van 11 februari 1997 was voor televisie en natuurlijk stond die wereldhit op de setlist: ‘Popular‘. Zelf was de groep verrast dat het nummer over de hele globe zo’n succes was en de sfeer tijdens de sessie was er dan ook eentje van “tja, wij kunnen het ook niet helpen dat we dat nummer hebben geschreven”. Kortom het succes overkwam het drietal.

Maar Nada Surf treurde er niet om, sterker: de band was in een tophumeur tijdens de opname. Geniet van de pret bij deze inmiddels 19 jaar oude 2 Meter Sessie van Nada Surf:


Nada Surf bij 2 Meter Sessies, 11 februari 1997 – sessienummer #626.


Kom kijken bij de 2 Meter Sessies Live opname met Chantal Acda!

“De jongen Joni Mitchell van de lage landen.” – OOR
“Volstrekt natuurlijk en bedwelmend mooi.” – De Standaard

JAN DOUWE KROESKE ontvangt op woensdag 20 december de talentvolle Chantal Acda voor een 2 Meter Sessies Live opname. En daar kun jij bij zijn!

Zoek een plekje op de studiovloer en geniet van Chantal en haar band. Een unieke avond voor muziekliefhebbers! Vanwege het intieme karakter van de live sessie, is er plek voor maximaal 75 bezoekers; dus wees er snel bij.

>> Klik hier voor meer informatie <<