Kula Shaker

Govinda (video)
Uitgelichte 2 Meter Sessies

Kula Shaker – Govinda (07-05-1999)

Net uit: K2.0, een gloednieuw album van Kula Shaker. Na zes jaar radiostilte is de Britse band weer helemaal terug en single ‘Infinite Sun’ staat al geruime tijd in onze tiplijst.

In 1999 was Kula Shaker te gast bij 2 Meter Sessies voor een tv sessie. Speciale opnames: niet alleen omdat we met Kula Shaker een interessante band in de studio hadden, maar omdat we iets nieuws probeerden. Om het psychedelische karakter van de muziek te benadrukken, hadden we namelijk besloten de band te laten optreden voor een chromakey-wand. Dat is een wand die tijdens de opnames gewoon groen was, maar waar in de montage een kleurrijke, vloeistofprojectie-achtige achtergrond op werd geplaatst. En dat ziet er dan zo uit:


Kula Shaker bij 2 Meter Sessies, 7 mei 1999.


Kom kijken bij een 2 Meter Sessies opname!

Zaterdagmiddag 28 oktober Jan Douwe Kroeske het Australische Husky. Een prachtige band, die uitblinkt in folkrockliedjes: Fleetwood Mac meets Fleet Floxes.

Hier kun je bij zijn, op de studiovloer in studio 2 van het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum. Een unieke ervaring voor muziekliefhebbers.

>> Klik hier voor meer informatie <<