Possum Dixon

Invisible (video)
Uitgelichte 2 Meter Sessies

Possum Dixon – Invisible (24/03/1994)

Uit respect en in memoriam voor gitarist Celso Chavez, die anderhalf week geleden overleed aan de gevolgen van een bacteriële infectie en een zware longontsteking. Chavez was samen met Rob Zabrecky de drijvende kracht achter de Amerikaanse alternative band Possum Dixon. Op 24 maart 1994 waren ze bij ons in de 2 Meter Studio te gast. Chavez was in de periode dat Possum Dixon een succes was (1990-1996) een ongekende “wild kid”, die het maximale uit het leven wilde halen. En dus niet alleen in de muziek, maar ook in allerlei chemische middelen zijn weg probeerde te vinden. Tot aan crack en heroïne aan toe.

Deze 2 Meter-opname is voor Celso!


Possum Dixon bij 2 Meter Sessies, 24 maart 1994 (sessienummer 432)

Like 2 Meter Sessies op Facebook: